Yritys

Olemme vuonna 2009 perustettu uusikaupunkilainen kiinteistökehitysyhtiö. Hankimme omistukseemme kiinteistökokonaisuuksia ja asunto-osakeyhtiöitä kunnilta, institutionaalisilta toimijoilta ja yksityisiltä yrityksiltä.

Yrityksen omistajien Kari Dahlbergin ja Pasi Lähdekorven yhteistyö kiinteistöliiketoiminnassa on alkanut jo vuonna 2003.

Omistamamme kiinteistöt muutetaan asunto-osakeyhtiöiksi. Asunto-osakeyhtiöt laitetaan kuntoon, toiminnot järkeistetään, julkisivut, pihat ja yleiset tilat kunnostetaan vastaamaan laadukkaan asumisen tarpeita. Tarpeen mukaan myös huoneistot remontoidaan laadukkaasti, nykyaikaista asumismukavuutta vastaavalla tavalla. Kun yhtiöt ja huoneistot ovat kunnossa, myymme asuntoja edelleen yksityisille ostajille. Periaatteena on, että myydessämme asuntoja eteenpäin, yhtiöllä ja sen uusilla osakkailla on terve, puhdas pöytä jatkaa toimintaansa.

Ideologiaamme kuuluu, että kaikki mitä teemme, on aina ehdottoman rehellistä, laadukasta ja tähtää pitkäaikaiseen toimintaan. Tiedämme aina mitä myymme ja kerromme sen myös ostajalle. Toteuttamamme remontit tehdään aina laadukkaasti, niin pohjatöiden, materiaalien, kuin työn jäljenkin osalta. Käyttämämme rakennusalan toimijat ovat aina kotimaisia ja alansa huippuammattilaisia. Näin varmistamme, ettei ongelmia tule, ei ostajalle, eikä meille.

Vuokrattujen asuntojen osalta periaatteemme on, että ostamissamme taloissa olevia vuokralaisia ei irtisanota, vaan jokaisella asiansa hoitavalla vuokralaisella on mahdollisuus jatkaa asumistaan entiseen tapaan. Asuntoja myydään eteenpäin vasta vuokralaisen oma-aloitteisesti muutettua pois tai vaihtoehtoisesti asuntoja on myös myyty sijoittajaostajille, jotka edelleen jatkavat vuokrasuhdetta asukkaan kanssa.

Olemme tähän mennessä tehneet kuntasektorilla yhteistyötä Uudenkaupungin, Ulvilan ja Kokemäen kaupunkien, sekä Pyhärannan, Valkealan ja Ilmajoen kuntien kanssa.

Mikäli kunnassanne suunnitellaan asuntojen myymistä, olemme mielellämme mukana prosessissa ja tarjouskilpailussa.

Asunto­kokonaisuus myynnissä?

Ostamme kiinteistö­kokonaisuuksia ja asunto-osakeyhtiöitä, toiminta-alueena koko Suomi